Hívjon minket: 06 70/58-58-058
Innovatív mobil autómosás!

Kis autó átváltoztatása

máj
07

Kis autó átváltoztatása

Ez a mai különleges nap okot ad arra, hogy hagyományt teremtsünk, és minden hónapban kiosszuk a „hónap legkoszosabb autója” címet, mint egyfajta Arany málna díjat.

 

Tavasz lévén a nagytakarítások idejét éljük, ilyenkor nem csak lakásainkat szépítjük meg, hanem hű „vasparipáinkat” is. Ennek okán került a kezünk alá ez az inkább póninak, mint paripának nevezhető kis Citroen C1-es is.

Ahogy a mellékelt képeken Ti is láthatjátok, amilyen kicsi, olyan nagyon koszos volt a járgány.

Amikor egy autó ennyire tele van kosszal, első lépésként arra kell figyelni, hogy a megfelelő eszközökkel és módszerrel legyen az autó letisztítva. Ha nem kellő alapossággal jár el az autó tisztítója, akkor könnyen előfordulhat, hogy a kocsi fényezése látja ennek kárát. Ezért azt javasoljuk, hogy ilyen esetben bízzuk szakértőkre az autónkat!

Ha belegondolunk, hogy autónk valószínűleg az egyik legértékesebb „befektetés” életünkben, bizony nagyon nem mindegy, hogy mennyit veszít értékéből a helytelen karbantartásnak köszönhetően. Arról nem is beszélve, hogy mindenki szeret profin megtisztított, tökéletes állapotú autóba beülni. Ennek jegyében megmutatjuk Nektek, miként varázsoltuk csillogó-villogóvá ezt a koszos kis pónit, mindössze pár perc alatt.

 

Első lépésben a kasznira több rétegben felvittük a külső tisztításért felelős nanotechnológiás oldatot.

 

Az anyag felvitele után egy speciális mikroszálas kendő segtségével távolítjuk el a szennyeződést. Szövésének köszönhetően a kendő nem maga előtt görgeti, hanem teljes egészében magába zárja a szennyződést így gátolva, hogy az karcokat okozhasson letörlés közben.

Külső tisztítás esetén fontos, hogy minden apró részletre figyeljünk, és ne maradjon szennyeződés a nehezen hozzáférhető helyeken sem.

A belső tisztítás talán még alaposabb odafigyelést igényel, lévén, hogy az autó belső tervezése sokkal részletgazdagabb, így jóval könnyebben rakódik le kosz és piszok az eldugott helyeken.

 

Mindent összevetve a kollégák profi, és gyors munkájának köszönhetően ez a kis C1-es egy koszos kis négykerekűből hamar csillogó villogó szépséggé vált. Reméljük, Nektek is tetszik, és kedvet kaptok, hogy a Ti autótokat is megszépítsük.

Várjuk a bejelentkezéseteket a 0670 585 8058-as számon!

 

 

További bejegyzések

Szólj hozzá!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>