Hívjon minket: 06 70/58-58-058
Innovatív mobil autómosás!

Miért kocsikázna az autómosóba, ha az el is jöhet kocsijához?

márc
20

Miért kocsikázna az autómosóba, ha az el is jöhet kocsijához?


Beülünk az autóba, elhajtunk a mosóhoz, sorban állunk, mosatunk, kigördülünk, elhajtunk. A kocsimosást a legtöbben így képzeljük el. Pedig van ennél egyszerűbb, egyszersmind olcsóbb módja is.

Ha minden egyes alkalommal, amikor le akarjuk mosatni autónkat, elvisszük azt a mosóba, nem csak rengeteget költünk majd rá feleslegesen és értékes időt pazarolunk el. Előnytelen ez olyan szempontból is, hogy a legkevésbé sem kényelmes megoldás. Nagyrészt mégis ezt teszi, aki tisztának akarja látni kocsiját, mert nem tud hatékony alternatívát elképzelni.

Pedig nagyon is létezik hatékony és kényelmes alternatíva. Arról, hogy a víz nélküli autómosás milyen gazdaságos lehet, arról írtunk már korábban is. Egyik legkézzelfoghatóbb előnye azonban mégis az, hogy tökéletesen fáradtság nélküli módszer.

Bárhol, bármikor

Ez egy nagyon jól hangzó szlogen is lehetne, de sokan nem is gondolnak bele, hogy tényleg milyen helyeken tisztítottunk mi már autót.

Mivel az autó lemosáshoz nincsen szükség másra, csak a megfelelő nanotechnológiás koncentrátumra, mikroszálas törlőkendőre és persze a mosást végző munkaerőre, szinte bárhol elvégezhető a tisztítás. Felmerülhet a kérdés azzal kapcsolatban, hogy szuper dolog ez a házhoz menés, de a többségében úgyis céges mélygarázsokban való tisztítás a cél, ez a „bárhol” azt jelenti, hogy az autómosást az utcán is meg tudjuk oldani? Honnan lesz víz? Honnan lesz áram? Hogy lesz tiszta az autóm?

A vizes kérdést már többször érintettük, ahogyan a hogyan lesz tiszta az autóm kérdésre is megtalálja a kedves érdeklődő a választ.

Az áramot egy inverter és egy hosszabbító segítségével szinte bárhol biztosítani tudjuk, így ezzel sincsen probléma. Amire a helyszínen szükség lehet, az a rendelkezésre álló hely, és persze fény. Ennek megfelelően akár parkolókban, parkolóházakban, kocsifeljárón is elvégezhető a mosás – persze a Nagykörúton parkolva például nem ideális a helyzet (a 4-6-os villamos vezetője és az úton közlekedők biztos nem dícsérnének meg minket, ha keresztbehúznánk egy szép hosszú hosszabbítót ).

Azt szoktuk mondani, hogy igazán akkor költséghatékony a módszer, ha egyszerre több kocsit, akár egy egész flottát mosatunk le. Több társasházhoz járunk autót tisztítani, ahol a szomszédok összedobtak egy Innowash Arany Bérletet és egyszerre 4-5-6 autót tisztítunk. Közel 5 éves működésünk során még nem találkoztunk olyan hellyel, ahol ne tudtuk volna valahogy megoldani az autók tisztítását. Dolgoztunk a Várban, szűk kis budapesti utcákban, mélygarázsokban zseblámpával, repülőtéren, a Hungaroringen. Szeretjük a kihívásokat, szeretünk tanulni, helyzeteket megoldani. Tegyen Ön is minket próbára.

A megrendeléshez mindössze annyi szükséges, hogy tárcsázzon minket, időpontot egyeztessen kollégánkkal és az Innowash Budapest bármely pontján legfeljebb egy óra alatt tökéletesen megtisztítja a járművet, legyen szó akár magángépjárműről, akár egy több tucat kocsiból álló céges, vagy baráti összefogással létrejött flottáról.

További bejegyzések

Szólj hozzá!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>